Onga (Miskolctól 10 km-re)


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
930

Elérhetőség
+36 30 207 4827

Miskolctól 10 km-re lévő kisvárosban, Ongán 930 fős házi gyermekorvosi praxis eladó. A praxis önálló családi házban működik, 21 éve itt dolgozó asszisztensnővel. Csatolt község (Ócsanálos) miatt emelt finanszírozású. Az önkormányzat biztosítja a szükséges minimumfeltételeket, az iparűzési adó fizetésétől eltekintenek, bérleti díj nincs, az ügyeletben nem kötelező a részvétel. A városban általános iskola működik, az iskolaorvosi ellátás is a gyermekorvos feladata, finanszírozás ellenében.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció