Budapest XVIII. kerület


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
716

Elérhetőség
titkarsag@18euszolg.hu

Budapest XVIII. kerületében 2021. decemberében megüresedett egy házi gyermekorvosi praxis, mely a 6 hónap leteltével ingyen átvehető. 2021 december - 2022 május időszak alatt helyettesítéssel lehet ellátni a praxist NEAK finanszírozásért, 2022 májusától pedig szabadon privatizálható lesz a praxis.
A praxis a Kondor Béla sétányon található és hozzávetőlegesen 720 fővel rendelkezik. A praxis üzemeltetése egy Önkormányzat által birtokolt ingatanban történik. Bérleti díj nincs, negyedéves átalány rezsi díj (mely magában foglalja a közüzemi díjakat) 25.000 Ft.
Érdeklődni a titkarsag@18euszolg.hu email címen lehetséges.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
A villám - Bókay Akadémia VIII.
2021. december 2.

2021. december 2-án kerül megrendezésre a Bókay Akadémia a Semmelweis Egyetem I. sz. Bókay Gyermekklinikájának továbbképzése.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció