Budapest, XXI. kerület, Csepel


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
1200

Elérhetőség
peter.altorjai@gmail.com // +36 30 4364968

Budapest Főváros XXI. kerületében, Csepelen sürgősen eladó alapellátó gyermekorvosi körzet, 1200-es praxislétszámmal, 2006-ban felújított szakrendelő épületében. A rendelőben 5 másik házi gyermekorvos kolléga dolgozik, a körzetben pedig a bolygó legszorgalmasabb, legtettrekészebb és legemberibb asszisztenciája egészítette ki, segítette munkámat az elmúlt 12 év alatt.
Hétvégi és éjszakai ügyelet nem része az önkormányzati szerződésben foglaltak szerinti feladatvégzésnek, iskola- és óvodaorvosi munka azonban - természetesen külön díjazás fejében - azonban igen.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
HGYE Őszi Konferencia - Megújuló lendülettel! Régi célok, új utak
2022. szeptember 8-10.

2022. szeptember 8-10. között kerül megrendezésre a HGYE Őszi konferenciája Tihanyban.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció