Szombathely


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
1000

Elérhetőség
+36 20 934 1743

Szombathelyi 1000 fős gyermekorvosi praxisomat – lakhelyváltoztatás miatt - eladásra kínálom. Saját tervezésű, igényesen berendezett rendelő, mellyel egy épületben védőnői szolgálat működik. Ideális korfa, jól működő előjegyzési rendszer, diszpécser szolgálattal. A praxis praxisközösségen belül működik, ez igény esetén a továbbiakban is lehetséges. Gyakorlott asszisztencia és minimumfeltételeket meghaladó felszereltség biztosítja a minőségi betegellátást.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, SiófokKávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program