Tagság

Egyesület éves tagdíja: évi 10.000 Ft, melyről számlát küldünk.
Nyugdíjasnak ingyenes. (Nyugdíjas, aki nem lát el házi gyermekorvosi praxist.)

Bankszámlaszámunk: OTP Bank: 11713005-20419448

Belépési nyilatkozat

A “Belépési nyilatkozat”-ot MIME doc az Egyesület hgye@mail2000.net e-mail címére tudja eljuttatni.

Kedves Kolléganő!
Kedves Kolléga Úr!

Azzal a kéréssel fordulunk Önhöz, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének tagjához, hogy fizesse be éves tagdíját.

 Hisszük, hogy megér Önnek évente 10 000 forintot a HGYE. Nem pusztán azért, mert tagjaink mind a tavaszi Kávészünetre, mind az őszi szakmapolitikai rendezvényünkre 10  000 forintos kedvezménnyel regisztrálhatnak, ingyenesen hirdethetnek a Hírvivőben, térítésmentesen vehetik igénybe jogsegélyszolgálatunkat, olvashatják a közérdekű „Apróhíreket”.

 A tagsági díj befizetése döntően azt jelzi, hogy Ön is közösségünk tagjának érzi magát, hogy Önt is csapattagnak tekinthetjük, aki fontosnak tartja, hogy havonként 830 forinttal hozzá járuljon a HGYE működéséhez. Annak a civil szervezetnek a tevékenységéhez, mely közel két évtizede egyedüliként áll ki következetesen a hazai gyermekorvosi alapellátás szakmai céljaiért, a területen dolgozó gyermekorvosok érdekvédelméért. Gyarapodó érdekvédelmi és szakmai feladataink megoldásához megfelelő anyagi fedezetre van szükség.

 Ha Ön is úgy látja, hogy közösek a gondjaink és tapasztalja, hogy az Ön érdekeiért is küzdünk, köszönjük, ha a Házi Gyermekorvosok Egyesületének működését a 10 000 forintos tagsági díj befizetésével támogatja. Az összeget kérjük, amennyiben még nem a 11713005-20419448 bankszámlaszámra utalja át, számlát ezt követően küldjük a megjelölt (cég) névre.

A HGYE vezetősége nevében tisztelettel

Dr. Póta György