HGYE tagság: 2021. évi tagdíj és szolgáltatások

Hí­rek 2021.01.05.
HGYE tagság: 2021. évi tagdíj és szolgáltatások
Kedves Kolléga, Kedves HGYE Tagtársunk!

Az eddigi tagdíjbefizetéseit ezúton is köszönjük! Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy egyesületünk 2020. november 21-én megtartott online küldöttgyűlése 31/2020.11.21. KGY számú határozatával a szervezet éves tagdíját 15.000 (tizenötezer) forintban állapította meg, amely tagdíjat a 11713005-20419448 bankszámlaszámra történő átutalásakor kérjük, vegye figyelembe.  

Az előző évekhez hasonlóan, 2021-ben is rendszeresen fogunk jelentkezni online hírlevelekben, valamint a Hírvivőn keresztül nyomtatott formában is. Ezen felületeken friss szakmai és szakmapolitikai információkat fogunk eljuttatni önhöz, házi gyermekorvoshoz, amellyel szakmai munkáját szeretnénk segíteni, támogatni.  
További információkért kattintson a Részletekre!

Ezen túlmenően, idén találkozunk a Kávészüneten (amennyiben a vírushelyzet engedi, személyesen, ellenkező esetben online), majd ősszel a szokásos szakmapolitikai konferenciánkon is, de tervezünk pontszerző webináriumot, valamint a www.hgye.hu honlapunk élettel történő megtöltését is a 2021-es zászlónkra tűztük fel. A kollegiális szakmai vezetőkkel együttműködve pedig érdekvédő és szakmapolitikai munkánk hatékonyságát is tovább kívánjuk erősíteni. 

Várjuk jelzését aktualitásokkal, problémákkal kapcsolatban, jogi, szakmai kérdésekben egyaránt.

A közös sikerek és eredményes programok reményében, egészségben, szakmai sikerekben is gazdag, boldog 2021-et kívánok!

Tisztelettel és barátsággal:

Havasi Katalin
HGYE elnök

http://www.hgye.hu/index.php?id=21
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
HGYE Őszi Konferencia - Megújuló lendülettel! Régi célok, új utak
2022. szeptember 8-10.

2022. szeptember 8-10. között kerül megrendezésre a HGYE Őszi konferenciája Tihanyban.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció