HGYE tagság: 2021. évi tagdíj és szolgáltatások

Hí­rek 2021.01.05.
HGYE tagság: 2021. évi tagdíj és szolgáltatások
Kedves Kolléga, Kedves HGYE Tagtársunk!

Az eddigi tagdíjbefizetéseit ezúton is köszönjük! Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogy egyesületünk 2020. november 21-én megtartott online küldöttgyűlése 31/2020.11.21. KGY számú határozatával a szervezet éves tagdíját 15.000 (tizenötezer) forintban állapította meg, amely tagdíjat a 11713005-20419448 bankszámlaszámra történő átutalásakor kérjük, vegye figyelembe.  

Az előző évekhez hasonlóan, 2021-ben is rendszeresen fogunk jelentkezni online hírlevelekben, valamint a Hírvivőn keresztül nyomtatott formában is. Ezen felületeken friss szakmai és szakmapolitikai információkat fogunk eljuttatni önhöz, házi gyermekorvoshoz, amellyel szakmai munkáját szeretnénk segíteni, támogatni.  
További információkért kattintson a Részletekre!

Ezen túlmenően, idén találkozunk a Kávészüneten (amennyiben a vírushelyzet engedi, személyesen, ellenkező esetben online), majd ősszel a szokásos szakmapolitikai konferenciánkon is, de tervezünk pontszerző webináriumot, valamint a www.hgye.hu honlapunk élettel történő megtöltését is a 2021-es zászlónkra tűztük fel. A kollegiális szakmai vezetőkkel együttműködve pedig érdekvédő és szakmapolitikai munkánk hatékonyságát is tovább kívánjuk erősíteni. 

Várjuk jelzését aktualitásokkal, problémákkal kapcsolatban, jogi, szakmai kérdésekben egyaránt.

A közös sikerek és eredményes programok reményében, egészségben, szakmai sikerekben is gazdag, boldog 2021-et kívánok!

Tisztelettel és barátsággal:

Havasi Katalin
HGYE elnök

http://www.hgye.hu/index.php?id=21
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció