- Főoldal
- Hírek
- OGYÉI közétkeztetési munkacsoprot felhívása
OGYÉI közétkeztetési munkacsoprot felhívása
Hírek
2021.05.05.
Az OGYÉI Táplálkozás-epidemiológiai Főosztálya az élelmezésben dolgozó élelmezésvezetőknek, dietetikusoknak, szakácsoknak és további érdeklődő szakembereknek közétkeztetési szakmai munkacsoportok (bölcsődei, óvodai-iskolai, gyermekkórházi, felnőttkórházi, szociális étkeztetés) felállításának előkészületeit kezdte meg. A cél, szakmai segítséget nyújtani a közétkeztetésben dolgozó munkatársak számára a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV. 30.) EMMI rendelet betartásához, a közétkeztetés elfogadottságának növeléséhez, az egészséges táplálkozási ismeretek bővítéséhez és a diétás étkeztetés megvalósításához. További céljuk szakmai ismeretterjesztő anyagok, kiadványok összeállítása és közzététele.
A munkacsoportok meghatározott tematika mentén, havonta, online formában - különös tekintettel a koronavírus járványra, a szakmai társszervek együttműködésével kerül megvalósításra, 2021 tavaszától kezdődően.
Gyermekorvosoknak is lehetőséget biztosítanak a csatlakozásra.
A munkacsoporttal kapcsolatos további információk, valamint a regisztrációs link az alábbi helyen érhetők el:
https://ogyei.gov.hu/kozetkeztetesi_munkacsoport