Milyen módon és hol történik a 12-15 évesek oltása?

COVID-19 2021.06.17.
Tisztelt Kollégák!

2021. június 11-én ülésezett az Országos Oltási Munkacsoport. Mint ismeretes mostantól a 12-15 éves gyerekeket is regisztrálhatja a szülő a https://www.vakcinainfo.gov.hu honlapon. A néhány napon belül érvényesített regisztráció után a szülő időpontot tud majd foglalni a Pfizer vakcinára az https://www.eeszt.gov.hu honlapon az általa kiválasztott oltópontra. 

Kérésünknek megfelelően a házi gyermekorvosnál/háziorvosnál is lesz lehetőség a gyermekek Pfizer oltására az érvényes regisztrációt követően, az oltóanyag kiszerelésének megfelelő számú gyermek jelentkezése esetén, a szülővel előre egyeztett időpontban. Fontos, hogy a védőoltásra a szülő az írásbeli hozzájárulási nyilatkozatát magával vigye. Az oltóanyagok igénylését a megyei védelmi bizottságok koordinálják. 


www.vakcinainfo.gov.hu
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció