XXVII. Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam - 2024.02.29.

Egyéb rendezvények 2024.01.08.
XXVII. Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam  - 2024.02.29.
A Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam immár XXVII. alkalommal - 2024. ferbuár 29-én - várja a bölcs csecsemő- és gyermekgyógyászokat és a társszakmák, területek képviselőit, hogy egymástól tanulhassuk meg szakmánk legújabb ismereteit. Az egészség- és orvostudományok területén a tudásanyag két évente megduplázódik. Ez egy komoly, szinte fel sem fogható kihívás az egészségügyben dolgozók számára. A hivatásunk, a betegeink ellátása azonban megköveteli tőlünk az élethosszig történő tanulást, a legújabb ismeretek megszerzését. Ezt segíti immár 27 éve a Budapesti Gyermekgyógyászati Továbbképző Tanfolyam, ahol a tudást baráti környezetben adhatjuk át egymásnak. Ahol nemcsak az előadásokon ülve, hanem a szünetekben és társasági programokon is tanulhatunk egymástól, feltehetjük kérdéseinket. 

Az idén is a csecsemő- és gyermekgyógyászat aktuális témái kerülnek elő, amelyet kiváló előadók tolmácsolnak a bölcs hallgatóság felé.  Várunk idén is mindenkit szeretettel! Buzdítunk mindenkit az aktív részvételre, a kérdezésre, a beszélgetésekre.

Regisztráció, további információk: 

https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/BGYGY24/Koszonto
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció