Meghívó - „Fókuszban a gasztroenterológia” Az ultrahang szerepe a klinikai orvosi diagnosztikában interaktív konzultációkkal - 2024.02.20-23.

Egyéb rendezvények 2024.01.23.
Meghívó - „Fókuszban a gasztroenterológia” Az ultrahang szerepe a klinikai orvosi diagnosztikában interaktív konzultációkkal - 2024.02.20-23.
A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinika és Orvosi Képalkotó Klinika, az Egészségügyi Szakmai Kollégium Gasztroenterológiai Tagozat, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság Ultrahang Szekció, valamint a Magyar Biofizikai Társaság (MBFT-OBUSZ) közös szervezésű, 44 kreditpontos képzése.

Időpont: 2024. február 20- 23. (kedd-péntek)
Helyszín: DPC Szent László Kórház Díszterem, Budapest 1097 Albert Flórián út 5-7, valamint budapesti gyakorlati képzőhelyek.

Jelentkezés emailben: szekelygy@gmail.com

Részletek:

IdCímLetöltés
1Meghívó és részletes program
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció