Szavazz a HGYE-SE

Hí­rek 2024.02.12.
Szavazz a HGYE-SE
Kedves Kolléga!

2024. február 12-én elindult a szavazás a Richter Anna Díj pályázataira, hogy eldőljön, melyik csapat kapja a közönségdíjat 2024-ben. A Richter Anna Díj Facebook oldalán, illetve weboldalán hétfőtől egyenként bemutatják a döntős pályázatokat, amelyen idén a Házi Gyermekorvosok Egyesülete a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinika Életmód ambulanciával közös "Nem elhízni könnyebb, mint lefogyni" című programjával szintén részt vesz. 

A közönségdíj elnyeréséhez a TE szavazatodra is szükség van, így kérjük, hogy nézd meg a "Nem elhízni könnyebb, mint lefogyni" kisfilmünket és szavazz ránk! Ha szavaztál, kérjük, hogy továbbítsd a linket családtagjaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak, hogy ők is szavazhassak a HGYE programjára. 
 
Szavazni március 10-ig van lehetőség. A közönségdíj nyertese, a zsűridíjakkal együtt 2024. március 20-án derül majd ki minden csapat és a közönség számára. 

Szavazz!

Köszönjük!

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete nevében:
Dr. Kántor Irén
alelnök


https://richterannadij.hu/index.php/2023/2023-dontosok-4
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció