Kőszeg


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
950

Elérhetőség
+94 562 511

Házi gyermekorvosok jelentkezését várjuk Kőszegen!

A nyugati határ mellett elhelyezkedő, családias hangulatú városba, Kőszegre keresünk házi gyermekorvosokat. A legfiatalabb páciensek ellátása két házi gyermekorvosi körzetben valósul meg. A gyermekorvosi feladatok egészségügyi szolgálati jogviszonyban, vállalkozási tevékenység keretében vagy tartós helyettesítés útján is elláthatók. Igényelhető a tartósan betöltetlen háziorvosi körzeteket betöltő orvosok letelepedésének támogatása is! A pályázati felhívást a NEAK 2024. január 1-től kiírta.
A gyermekorvosi rendelő a mai kor igényeinek megfelelő, korszerű Egészségházban működik, melyet az önkormányzat díjmentesen biztosít. Betöltött praxis esetén az önkormányzattal történő egyeztetést követően szolgálati lakás igénybevételére is van lehetőség.
A gyermekorvosi állással kapcsolatban további tájékoztatást Dr. Zalán Gábor jegyző nyújt, az alábbi elérhetőségeken: 94/562-511, jegyzo@koszeg.hu.
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció