A hirdetésfeladás aktív, tagdíjat fizető HGYE tagok részére ingyenes (6 hónapig jelenik meg a honlapon) tagdíjat nem fizető, illetve nem tagok részére havonta 4.000 Ft+ÁFA, önkormányzatok részére 9.000 Ft+ÁFA költséget jelent.

Maga a hirdetés feladása négy lépésben történik. Először válassza ki a hirdetés típusát. Ezután adja meg a megjelenítendő adatokat. Jelölje meg, hogy szeretné-e, hogy hirdetése megjelenjen a Hírvivőben, ha igen, hány számban (max. 3). Végül adja meg személyes adatait, melyek a hirdetésben nem jelennek meg, de szükségesek az Önnel való kapcsolattartás miatt. Hirdetése legfeljebb 3 Hírvivőben lesz látható, a honlapon pedig fél évig lesz elérhető, ezt követően újra fel kell adnia.

Praxishirdetés feladás

Itt adja meg, hogy hol van a praxis. Budapest esetén kérjük, tüntesse fel a kerületet is (pl.: "Budapest IX. ker.")
Adja meg, hogy hány fős a praxisa (pl.: "300"). Csak számjegyeket használjon.
Olyan elérhetőséget adjon meg, amin az érdeklődők megkereshetik. Telefonszám esetén kérjük a következő formátumot használja: +36 20 123 4567
További leírást adhat a meghirdetni kívánt praxisról.
Adja meg személyes adatait. (Nem jelennek meg a hirdetésben)
Kérjük adja meg a nevét a HGYE adminisztrátorának.
Kérjük, adja meg a levelezési címét irányítószámmal. pl.: "1113 Budapest, Tátra u. 9."
Telefon csak szükség esetén keresi meg a HGYE titkára. Kérjük a következő formátumot használja: +36 20 123 4567
Kötelező megadni!
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, SiófokKávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program