Magyar Gyermekneurológiai Társaság 43. Kongresszusa - Lillafüred, 2019. április 04-06.

Egyéb rendezvények 2019.02.05.
Magyar Gyermekneurológiai Társaság 43. Kongresszusa - Lillafüred, 2019. április 04-06.

A konferencián olyan témákról lesz szó, amelyek a gyermekek háziorvosait is jelentős mértékben érintik:
1. A fejfájás nagyon gyakori panasz a gyermekkorban, részletes anamnézisfelvétellel gyakran tisztázható az ok és nem szükségesek a kiegészítő vizsgálatok. Sokszor azonban nehéz - főleg a háziorvosi körzetben - egyedül dönteni a további vizsgálatok szükségességéről. Ebben kíván a konferencia segítséget nyújtani.

2. A másik, jelentős és széles körű érdeklődésre számot tartható téma a gyermekkori habilitáció/rehabilitáció. Kit, mikor, meddig, hogyan, hol, kivel szükséges habilitálni/rehabilitálni? A gyermekrehabilitációs szakma, a különböző módszerek vezető szakembereinek részvételével kívánjuk a lehetőségeket áttekinteni.

Örömmel várják az érdeklődő házi gyermekorvos kollégákat a konferenciánkon. Részletek a www.gyermekideggyogyaszat.hu


IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, SiófokKávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program