Március 7. - KONFERENCIA ÉS SZAKMAI NAP "INTEGRÁLT SZÜLŐ-CSECSEMŐ/KISGYERMEK KONZULTÁCIÓ A KAPCSOLATOK TÜKRÉBEN" Konferencia és szakmai nap

Hí­rek 2019.03.04.
Március 7. - KONFERENCIA ÉS SZAKMAI NAP

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Gyógypedagógiai Továbbképző Központja, valamint a Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézete 2019. március 7-én rendezi meg az Integrált szülő-csecsemő konzultáció 4 féléves szakirányú továbbképzést beharangozó konferenciáját, szakmai napját, amelynek témája:

Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció a kapcsolatok tükrében - Szülő-gyermek, test és lélek


https://www.barczi.elte.hu/content/konferencia-es-szakmai-nap-integralt-szulo-csecsemo-kisgyermek-konzultacio-a-kapcsolatok-tukreben-cimmel.e.208

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban - Debrecen
2019. március 23.

Gyermek-gasztroenterológia az alapellátásban továbbképző szeminárium és workshop

ÁSZ Rendezvényház DEBRECEN





Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, Siófok



Kávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program