Felhívás! - hétvégi ügyeletes orvosokat vár a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Alapellátási Ambulanciája

Hí­rek 2019.09.09.
Felhívás! - hétvégi ügyeletes orvosokat vár a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Alapellátási AmbulanciájaA Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet és Sürgősségi Osztályának vezetői várják azon gyermekorvos kollégák jelentkezését, akik külön díjazásért, szombat-vasárnap nappali ambuláns ügyeletet vállalnának az intézmény Alapellátási Ambulanciáján, akár kórházi labor és képalkotó használatával. Kérjük mielőbb jelentkezzen a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet igazgatóságán.
A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Sürgősségi Osztálya (SBO) mellett működik az Alapellátási Ambulancia, ahol azon kisbetegek ellátását végzik, akik a hétvégén az SBO-hoz fordulnak, de a triázs szerint nem igényelnek sürgősségi osztályos ellátást. Jelenleg kevés orvos áll rendelkezésre ezen feladatok elvégzésére, így veszélyben van ez az ellátási forma! Amennyiben ez a helyzet nem oldódik meg, rövid időn belül a kerületeknek kell majd a hétvégi ambuláns ügyeletet megoldani, és a Sürgősségi Osztályon is lényegesen megnő az indokolatlan igénybevétel száma, ami a valódi sürgősségi betegektől veszi el az időt és energiát. Várják jelentkezését! Bővebb információ: http://heimpalkorhaz.hu/vezetoseg/
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció