Felhívás! - hétvégi ügyeletes orvosokat vár a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Alapellátási Ambulanciája

Hí­rek 2019.09.09.
Felhívás! - hétvégi ügyeletes orvosokat vár a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Alapellátási AmbulanciájaA Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet és Sürgősségi Osztályának vezetői várják azon gyermekorvos kollégák jelentkezését, akik külön díjazásért, szombat-vasárnap nappali ambuláns ügyeletet vállalnának az intézmény Alapellátási Ambulanciáján, akár kórházi labor és képalkotó használatával. Kérjük mielőbb jelentkezzen a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet igazgatóságán.
A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Sürgősségi Osztálya (SBO) mellett működik az Alapellátási Ambulancia, ahol azon kisbetegek ellátását végzik, akik a hétvégén az SBO-hoz fordulnak, de a triázs szerint nem igényelnek sürgősségi osztályos ellátást. Jelenleg kevés orvos áll rendelkezésre ezen feladatok elvégzésére, így veszélyben van ez az ellátási forma! Amennyiben ez a helyzet nem oldódik meg, rövid időn belül a kerületeknek kell majd a hétvégi ambuláns ügyeletet megoldani, és a Sürgősségi Osztályon is lényegesen megnő az indokolatlan igénybevétel száma, ami a valódi sürgősségi betegektől veszi el az időt és energiát. Várják jelentkezését! Bővebb információ: http://heimpalkorhaz.hu/vezetoseg/
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-22
2020. május 8-10

Kávészünet-22
Siófok, Hotel Azúr
ELHALASZTVA

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció