SE II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika eljárásrendje koronavírus-járvány ideje alatt

Hí­rek 2020.04.20.

A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán a jelen járványügyi helyzetben is folyamatosan és zavartalanul üzemel a betegellátás, illetve 0-24 órában az ügyeleti ellátás. Az ambulanciák működnek, sürgős,vagy halasztást nem tűrő esetekben a betegeket ellátják. Érvényes ez a későbbi egészségkárosodás megelőzése érdekében végzett orvosi vizsgálatokra,kivizsgálásokra vagy műtétekre is.

A Semmelweis Egyetem és a Klinika külön figyelmet fordít arra, hogy a betegellátás az élet minden területén zavartalan legyen, senki ne szenvedjen hátrányt a járvány miatt, és senkinek ne alakulhasson ki súlyosabb betegsége, vagy tartós egészségkárosodása az orvosi vizitek, vagy a kórházi felvétel elhalasztása miatt.

A II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika arra kér minden szülőt és orvoskollégát, hogy forduljanak hozzájuk bizalommal telefonon, e-mailben. 

Klinika telefonszáma: +36 (1) 215 1380 


Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció