SE II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika eljárásrendje koronavírus-járvány ideje alatt

Hí­rek 2020.04.20.

A Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán a jelen járványügyi helyzetben is folyamatosan és zavartalanul üzemel a betegellátás, illetve 0-24 órában az ügyeleti ellátás. Az ambulanciák működnek, sürgős,vagy halasztást nem tűrő esetekben a betegeket ellátják. Érvényes ez a későbbi egészségkárosodás megelőzése érdekében végzett orvosi vizsgálatokra,kivizsgálásokra vagy műtétekre is.

A Semmelweis Egyetem és a Klinika külön figyelmet fordít arra, hogy a betegellátás az élet minden területén zavartalan legyen, senki ne szenvedjen hátrányt a járvány miatt, és senkinek ne alakulhasson ki súlyosabb betegsége, vagy tartós egészségkárosodása az orvosi vizitek, vagy a kórházi felvétel elhalasztása miatt.

A II. sz. Gyermekgyógyászati Klinika arra kér minden szülőt és orvoskollégát, hogy forduljanak hozzájuk bizalommal telefonon, e-mailben. 

Klinika telefonszáma: +36 (1) 215 1380 


Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció