Gyakorlati útmutató COVID-19 eljárásrendek alkalmazásához házi gyermekorvosok számára

Hí­rek 2020.06.11.
Mivel a bölcsődék, óvodák újraindulásával a lázas, légúti tüneteket mutató gyermekbetegek számának komolyabb emelkedése várható, indokolt az ilyen esetekben szükséges teendők végiggondolása, és egy gyakorlatban használható algoritmus felállítása. A következő gyakorlati útmutató egyrészt a 2020. június 7-én érvényben lévő eljárásrend (1) és egyéb hivatalos utasítások (miniszteri, illetve tiszti főorvosi levelek), másrészt az ezekből általunk levont logikai következtetések alapján készült. 

IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció