Praxisközösség vagy egyéni praxis? A héten el kell dönteni!

Praxisközösség 2021.02.23.
Már csak pár nap áll rendelkezésünkre, hogy döntést hozzunk arról, hogy praxisközösséghez szeretnénk csatlakozni, amennyiben már az első negyedévben szeretnénk igénybe venni a bértámogatást.

Februrár 28-ig a kollegiális praxisközösségbe lehet jelentkezni, azaz hétvégéig azt kell eldönteni, hogy egyéni praxisban dolgozunk tovább vagy a laza praxisközösséget választjuk. Szoros praxisközösséget a későbbiekben csak azok tudnak létrehozni, akik előzetesen már csatlakoztak egy kollegiális praxisközösséghez.Mindenkiben számos kérdés és aggály fogalmazódott meg az elmúlt napokban. A kollégák által feltett kérdésekre adott válaszok az OKFŐ honlapján, az alapellátással foglalkozó oldal, gyakori kérdések rovatában olvashatók a cikk végén található linkre kattintva. 
Remélem, ezek a válaszok segítenek a döntésben. 
Amennyiben maradtak még megválaszolatlan pontok, várjuk azokat a hgye@mail2000.net címre.

Fórum
Házi gyermekorvosok praxisközössége, házi gyermekorvosok a praxisközösségekben témában szervezés alatt van egy online fórum is, amelyen Dr. Takács Péter, alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettes, és Dr. Végvári Tamás egészségügyi alapellátási igazgató lesz a vendégünk. A részleteket hamarosan küldjük!

https://oali.aeek.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
HGYE Őszi Konferencia - Megújuló lendülettel! Régi célok, új utak
2022. szeptember 8-10.

2022. szeptember 8-10. között kerül megrendezésre a HGYE Őszi konferenciája Tihanyban.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció