Praxisközösség vagy egyéni praxis? A héten el kell dönteni!

Praxisközösség 2021.02.23.
Már csak pár nap áll rendelkezésünkre, hogy döntést hozzunk arról, hogy praxisközösséghez szeretnénk csatlakozni, amennyiben már az első negyedévben szeretnénk igénybe venni a bértámogatást.

Februrár 28-ig a kollegiális praxisközösségbe lehet jelentkezni, azaz hétvégéig azt kell eldönteni, hogy egyéni praxisban dolgozunk tovább vagy a laza praxisközösséget választjuk. Szoros praxisközösséget a későbbiekben csak azok tudnak létrehozni, akik előzetesen már csatlakoztak egy kollegiális praxisközösséghez.Mindenkiben számos kérdés és aggály fogalmazódott meg az elmúlt napokban. A kollégák által feltett kérdésekre adott válaszok az OKFŐ honlapján, az alapellátással foglalkozó oldal, gyakori kérdések rovatában olvashatók a cikk végén található linkre kattintva. 
Remélem, ezek a válaszok segítenek a döntésben. 
Amennyiben maradtak még megválaszolatlan pontok, várjuk azokat a hgye@mail2000.net címre.

Fórum
Házi gyermekorvosok praxisközössége, házi gyermekorvosok a praxisközösségekben témában szervezés alatt van egy online fórum is, amelyen Dr. Takács Péter, alap- és szakellátásért felelős főigazgató-helyettes, és Dr. Végvári Tamás egészségügyi alapellátási igazgató lesz a vendégünk. A részleteket hamarosan küldjük!

https://oali.aeek.hu/gyakran-ismetelt-kerdesek/
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció