Bókay Akadémia - 4. rész - A Föld

Egyéb rendezvények 2021.03.16.
Szeretettel várnak minden érdeklődőt a régi hagyományokat új technikai eszközökkel felelevenítő, nagy sikerű rendezvénysorozat következő alkalmára. A Bókay Akadémia a Semmelweis Egyetem I. sz. Bókay Gyermekklinikájának továbbképzése, mely a Bókay Délután és Rezidens Szalon hagyományait követve az orvostudomány és egyéb tudományterületi ágakat kapcsolja össze.

Időpont: 2021. március 18-án, 16 és 18 óra között


Program:
16:00-16:30 Dr. Áder János köztársasági elnök: Jövőnk kérdései

16:30-16:50 Dr. Cseh Áron egyetemi adjunktus: Hiánybetegségek. Léteznek-e még a jóléti társadalomban?

16:50-17:10 Kiss Erika táplálkozástudományi szakértő: Divatdiéták? Hova vezet a divat az étrendben?

17:10-17:30 Dr. Szabó Miklós osztályvezető egyetemi docens: Mi változott az újszülöttek táplálásában? Az anyatej forradalma

17:30 Online vizsga

A továbbképzésen való részvétellel és az online teszt kitöltésével 2 kredit pont szerezhető csecsemő- és gyermekgyógyászoknak.
A pontszám jóváírásához jelentkezni szükséges az oftex.hu portálon. A jelentkezésről bővebben: semmelweis.hu/gyermekklinika1
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció