Regisztráció a 16-18 éves korúak koronavírus megelőző védőoltására

Hí­rek 2021.05.07.
Ezúton tájékoztatjuk a kollégákat, hogy a 16-18 éves korú fiatalok május 7. péntekig regisztrálhatnak koronavírus-megelőző védőoltásra, a www.vakcinainfo.gov.hu honlapon. Fontos, hogy csak az érvényes regisztrációval rendelkezők tudnak online időpontot foglalni az előreláthatólag a jövő hét második felében tervezett oltásra, amely Pfizer-vakcinával fog történni a kórházi oltópontokon. 

Részletek az alábbi linken olvashatók: https://koronavirus.gov.hu/cikkek/16-18-eves-fiatalok-pentekig-regisztraljatok?fbclid=IwAR0lnWaJHUkZUOp1Ixggx3ONrVZ_z907Qz1XhOIMJnScRTiSy9FlUjvo5cw

Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció