Integrált szülő-csecsemő konzultáció - szakirányú továbbképzés - Jelentkezési határidő: június 15.

Egyéb rendezvények 2021.06.01.
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Továbbképző Központ nevében ajánljuk figyelmébe a 2021. szeptemberben induló INTEGRÁLT SZÜLŐ-CSECSEMŐ KONZULTÁCIÓ szakirányú továbbképzést: https://barczi.elte.hu/iszcsk  

A képzés célja a kora gyermekkori egészséges fejlődéssel, illetve a klasszikus regulációs problémákkal kapcsolatos ismeretek átadása, megszilárdítása és kezelési lehetőségek szupervízióval történő gyakorlása a kisgyermekekkel és családjaikkal foglalkozó szakemberek számára.

A videósorozatban (https://barczi.elte.hu/content/hallgatoink-mondtak.t.2139?m=397 ) a képzést elvégzett szakemberek mesélnek arról, hogy miként használják a gyakorlatban az itt megszerzett kompetenciákat, milyen élmény volt számukra az oktatás és mi motiválta őket a jelentkezésben.

Az alábbi területekről várják az érdeklődőket:
  • gyermekrendelések: orvosok, védőnők
  • bölcsődei csoport, játszócsoport: bölcsődei szakemberek
  • Pedagógiai Szakszolgálatok: (mind a nevelési tanácsadás, mind a szakértői tevékenység területén), 
  • pszichológiai rendelések: pszichológusok
  • Gyermekjóléti Szolgálat: pszichológusok, szociális munkások
  • Gyámügy, Bíróság: jogi szakemberek
IdCímLetöltés
1PDF fájl 1
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció