Dunaföldvár


Praxishirdetések

Praxis eladás

Praxislétszám
750 fő

Elérhetőség
+ 36 20 446 33 32

Dunaföldváron nyugdíjba vonulás miatt házi gyermekorvosi praxis eladó. Praxislétszám: 750 fő. Az álláshoz a Dunaföldvári Önkormányzat a város központjában felszerelt rendelőt és családi házas szolgálati lakást biztosít. A városban két gyermekpraxis van, a másik praxisban fiatal, kedves kolléganő dolgozik. A városban a háziorvosok és házi gyermekorvosok kapcsolata nagyon jó, az önkormányzat segítőkész, együttműködő. Központi ügyelet van Pakson, részvétel fakultatív.
Tartós helyettesítés is lehetséges 2018.szeptember 01-től, a Dunaföldvári Önkormányzattal történő megegyezés szerint.
Tel: az esti órákban 06 20 446 33 32
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet-21
2019. május 10-12.

Hotel Azúr, SiófokKávéházi Szalon
2019. május 9.

Kávéházi szalon Pre-congress workshop
Siófok, Hotel Azúr

Kiemelt partnereink
Házi Gyermekorvosi Szekció
Gyermekegészségügyi Információs Magazin Szülőknek GyermekLét – A Házi Gyermekorvosok Egyesülete tájékoztató elektronikus kiadványa.
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program