A covid-oltást igénylő alapellátó gyermekorvosok felmérése és a gyakorlat egységesitése jelenleg is folyamatban van

COVID-19 2021.01.05.
A covid-oltást igénylő alapellátó gyermekorvosok felmérése és a gyakorlat egységesitése jelenleg is folyamatban van
Kedves Kollégák!

A koronavírus-védőoltás felvételével kapcsolatban számos, országszerte regionálisan is különböző  információ, illetve gyakorlat ismert. Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a covid-oltást igénylő alapellátó gyermekorvosok felmérése és a gyakorlat egységesitése jelenleg is folyamatban van, az oltást igénylők várhatóan jövő héten, de legkésőbb az azt követő héten megkapják az első vakcinát. Amint újabb információ áll rendelkezésünkre, természetesen azonnal tájékoztatunk Benneteket.

Kórházi oltópontok elérhetősége (egészségügyi dolgozók számára):https://koronavirus.gov.hu/cikkek/korhazi-oltopontok-elerhetosege-egeszsegugyi-dolgozok-szamara
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció