Meghívó - A Magyar Gyermekaneszteziológia és Intenzív Terápiás Társaság Kongresszusa és Továbbképző Tanfolyama - 2024.04.18-20.

Egyéb rendezvények 2024.02.07.
A Magyar Gyermekaneszteziológiai és Intenzív Terápiás Társaság Kongresszusát és Továbbképző Tanfolyamát 2024-ben a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat szervezi.

A MGYAITT vezetőségével közösen összeállított szakmai és társasági programban a hazai és külföldi aktualitások mellett kiemelt helyet kapnak a társszakmákkal való együttműködés és a szakdolgozók helyzete. A workshopok között az ultrahangos és érkanülálási témák mellett a donorgondozás és a CRRT is szerepet kap. A 2024-es konferencián is folytatjuk a legjobb szakdolgozói és fiatal orvosi előadók díjazását. Az előadások és workshopok az aktuális tudományos eredmények bemutatása mellett fókuszál a mindennapi betegágy melletti gyakorlatra is. Kifejezett célunk, hogy a kongresszusról közvetlenül hasznosítható információkat, technikákat, tippeket vigyenek haza a résztvevők.

A rendezvény időpontja 2024.04.18-20, helyszíne a kecskeméti Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont lesz.

Részletek és regisztráció:


https://www.convention.hu/Rendezveny/Reszletek/MGYAITT24/Koszonto
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció