Migrén Expert Fórum

Egyéb rendezvények 2024.03.18.
A Migrén expert Fórum című online rendezvény előadásai, az üléselnöki bevezető és az előadásokat követő diszkusszió felvételei 2024. május 30-ig továbbra is elérhetők és megtekinthetők az alábbi felületen, a rendezvényre történő regisztrációt követően!

A regisztráció ez alatt az időszak alatt is folyamatos, így, ha eddig nem volt lehetősége meghallgatni az előadásokat, vagy szívesen újra megtekintené a felvételeket, ezt május 30-ig továbbra is megteheti.


Tudományos program


A 2023. februárjában tartott, kizárólag egészségügyi szakembereknek szóló szakmai-tudományos továbbképző rendezvényünk folytatásaként 2024-ben további ismereteket szeretnénk megosztani a fejfájás és migrén témaköre iránt érdeklődő szakemberekkel. Az elmúlt évben újabb klinikai vizsgálatok és alcsoportelemzések jelentek meg, valamint adatok gyűltek a kezelési mintázatokról is. Mindezt fontosnak tartjuk megosztani a szakmai közönséggel, hogy további segítséget nyújtsunk a mindennapi gyakorlat számára a sikeres betegvezetésben

A hazánk elismert fejfájás szakértői által közvetített legfrissebb ismeretek minden gyakorló orvos számára hasznos és érdekes információkkal szolgálnak, segítve ezáltal a fejfájással küzdő pácienseik ellátását.

https://www.convention.hu/Account/Login?returnUrl=%2FRendezveny%2FRegisztracio%2FMEX24
Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció