2023. szeptemberi rendkívüli

Meghívó - 23.10.05., 17.30-tól HGYE Webinár: A gyermek fül-orr-gégészet és a gyermek-alapellátás együttműködésének lehetőségei és kihívásai

A Házi Gyermekorvosok Egyesülete 2023. október 5-én (csütörtök), 17.30-tól “A gyermek fül-orr-gégészet és a gyermek-alapellátás együttműködésének lehetőségei és kihívásai” címmel webinárt szervez, a krónikus fül-orr-gégészeti betegségekről, az egyesület tagjai, valamint a téma iránt érdeklődő szakemberek részére.

A webinárium előadói a SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika munkatársai:


Őszi konferencia 2023. november 10-11.

Varicella védőoltás - 18/1998 (VI.3) NM rendelet módosítás

Kedves kollégák! 

Talán sokan emlékeztek arra, hogy a Varicella védőoltás bevezetésekor, (és azóta is), próbáltuk elérni, hogy ne külön oltási alkalommal, hanem a korábbi védőoltásokkal egyidőben kaphassák meg gondozottjaink. Számos országban alkalmazzák ezt az oltási sémát, és a COVID alatt itthon is bevált ez a rendszer. Végre egy pozitív fejleményről adhatunk hírt, a parlament elé kerül a 18/1998 (VI.3) NM rendelet módosítása, mely szerint


Egyesületünket a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.
Bemutatkozás
A Házi Gyermekorvosok Egyesülete az országban dolgozó 1500 házi gyermekorvos szakmai és érdekérvényesítő szervezete. Minden gyermek számára elérhető korszerű ellátást, megfelelő munkakörülményeket, vonzó életpályát biztosító gyermekorvosi alapellátásért küzdünk. Kapcsolatban állunk a gyermekgyógyászat és az alapellátás irányító testületeivel, intézményeivel, az egészségügyi kormányzattal, nemzetközi szervezetek aktív tagjai vagyunk.
Rendezvényeink
Kávészünet konferencia - Nyugodtabb vizeken!
2024. május 2-5.

2024. május 2-5. között kerül megrendezésre a HGYE Kávészünet konferenciája, Siófokon.

Kiemelt partnereink
EESZT
Gyermekorvos továbbképzés
Első 1000 nap program
Hungarian Primary Care Pediatricians Clinical Research Network
Observer | Tradíció és Innováció